Ge-revalideerd en dan??

Komt u net uit het ziekenhuis na de hartrevalidatie of wilt u simpelweg graag in een groep sporten dan is fysiofit in Almelo iets voor u. Ook mensen met diverse aandoeningen, diabetes, overgewicht of een slechte conditie zijn van harte welkom in deze groep fysiofit in Almelo.

Het verbeteren van de conditie en spierkracht geeft voldoening en bevordert de gezondheid, dus ook het dagelijks functioneren. Er is een samenwerking tussen fysiotherapiepraktijk Het Schol en fysiofit .

Veelal bestaat een training uit een warming up, een spel, een kernonderdeel waarbij bijvoorbeeld evenwicht wordt geoefend, vaak ook matoefeningen en als afsluiter een cooling down. De invulling van de training wordt overlegd met de groepsleden.

Omdat de begeleiding uit fysiotherapeuten bestaat kan er ook goed op individueel vlak aandacht worden gegeven. Dat maakt van een eventueel niveau verschil binnen de groep dus geen belemmering.

Al het hierboven staande, gecombineerd met een boel gezelligheid en lage contributie (veel minder dan bij de fysiotherapiepraktijk of fitness) maakt van onze groepen de ideale combinatie om fijn te sporten. Je mag 2x gratis meedoen voordat je besluit om lid te worden.

Graag tot ziens bij Fysiofit in Almelo!

Informatie

Dag & Tijd
dinsdagmiddag 16:00 – 17:00
Sporthal / Locatie
Sporthal Schelfhorst
Train(st)er
fysiotherapeut 
Contributie
€41,80 per kwartaal

Sporthal Schelfhorst
Stins 2
Navigeer naar adres

Inschrijven

Probeer het eens een keer. De eerste 2 keer zijn gratis!

Voor meer informatie en opgave neem contact op met Leonie Robertus.
Bel 06-51548747 of stuur een e-mail naar fysiofit@recreatiesportalmelo.nl.

Harteraad

Er is een samenwerking tussen Harteraad en de cva-groep. Harteraad is er voor iedereen met hart- en vaataandoeningen en hun naasten. Alles wat wij doen komt voort uit wat mensen met hart- en vaataandoeningen en hun omgeving ons vertellen. We ontdekken samen wat beter kan in de behandeling en zorg voor mensen met hart- en vaataandoeningen. Door te delen wat je weet én ervaart, help je anderen. We roepen je dan ook op om je bij ons aan te sluiten.
Meer informatie, ervaringen of zelf je ervaring delen? Harteraad of 088 11 116 00

Harteraad