Op recreatief niveau een potje zaalvoetbal in Almelo spelen.

Bij zaalvoetbal (Futsal) wordt er vijf tegen vijf of zes tegen zes gespeeld op een klein speelveld. Hierdoor is het spel vlotter en dynamischer dan bij veldvoetbal. Zaalvoetballers zijn het er over eens: het is een fysiek uitdagende sport.

De regels van het zaalvoetbal zijn anders dan op het veld. Spelers moeten fysiek contact vermijden en slidings zijn verboden. Door de strengere regels en de omstandigheden waarin men speelt, komt het in de zaal aan op tactisch vernuft en technische vaardigheden.

Elke zondag tussen 10:00 en 11:00 wordt er op recreatieve basis zaalvoetbal gespeeld in Almelo. Er worden twee willekeurige ploegen gevormd, die daarna tegen elkaar spelen. Hierbij staat het plezier in het voetbalspel voorop. Er wordt op ontspannen wijze naar hartenlust gevoetbald. De prestatie is niet belangrijk. Het zaalvoetbal is voor iedereen vanaf 16 jaar.

Kom gerust eens kijken op zondagochtend in de sporthal Het Sportpark (vergeet je sportspullen niet! Meedoen is altijd mogelijk). Belangstellenden kunnen in ieder geval twee maal gratis deelnemen voordat men beslist over het lidmaatschap.
Tot ziens bij de zaalvoetbal in Almelo!

Informatie 

Dag & Tijd
Vindt niet plaats
Sporthal / Locatie
Sporthal Het Sportpark
Coördinator

Contributie
€48,80 per kwartaal

Contactpersoon
Levon Gelici
Telefoon
06 3436 4550
Recreatiesport Almelo Algemeen

06 4367 1101
E-mail
zaalvoetbal@recreatiesportalmelo.nl 

Inschrijven 

Voor informatie en opgave, neem contact op met Levon Gelici.
Bel 06  3436 4550 of stuur een e-mail naar zaalvoetbal@recreatiesportalmelo.nl.