Zumba Flex Kids in Almelo is eigenlijk een feestje. ga lekker dansen en leef je uit!

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Dansstijlen zoals: salsa, merengue, cumbia, cha-cha-cha, reggeaton, flamenco en hip hop worden omgetoverd tot energieke fitness moves. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. De les zal ook ingevuld worden met 20 minuten stretch oefeningen, zodat de deelnemers flexibel kunnen worden, vandaar de benaming Zumba Flex.

Eigenlijk is Zumba een onwijs goede workout. Het is een leuke manier om lekker fit te worden. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor een groot publiek. Ben je tussen de 8-16 jaar schrijf je dan gauw in en kom gezellig mee feesten!Kom naar de les in comfortabele sportkleding en sportschoenen. Vergeet ook niet een fles water mee te nemen, dat zul je zeker nodig hebben!

De Zumba lessen in Almelo worden gegeven door een gediplomeerde trainster met een enthousiasme die uitnodigt om gezellig mee te doen. Je mag 2x gratis mee doen voordat je besluit om lid te worden.

Graag tot ziens bij Zumba Flex Kids in Almelo!

Zumba Flex Kids

Informatie 

Dag & Tijd
donderdagavond 18:45 – 19:45
vrijdagavond 19:00 – 20:00
Sporthal / Locatie
Wijkcentrum De Schelf – Bewegingszaal
Trainster
Ani Hovhannisjan
Contributie
€45,30 per kwartaal

Contactpersoon
Hester van den Blink
Telefoon
06 3818 4389
Recreatiesport Almelo Algemeen

06 4367 1101
E-mail
zumba@recreatiesportalmelo.nl 

Inschrijven 

Voor meer informatie, neem contact op met Hester van den Blink.
Bel 06 3818 4389 of stuur een e-mail naar zumbakids@recreatiesportalmelo.nl.