Thai Chi Chuan in Almelo

Gebaseerd op het Taoïsme, een filosofie die uitgaat van de interactie tussen Yin en Yang en het volgen van de Dao (de Weg).

De bewegingen zijn veelal rustig, gracieus en zonder al teveel belasting op de gewrichten. Het lichaam wordt ontspannen, het tempo van de ademhaling en de hartslag worden omlaag gebracht en de aandacht wordt op het eigen lichaam gericht. Door deze combinatie wordt de bewustwording van het eigen lichaam vergroot, verbetert het evenwichtsgevoel, de ontspanning, coördinatie en de algehele doorstroming in het lichaam. Dat dit weer een positief effect heeft op het verminderen van stress, drukte en spanning spreekt eigenlijk voor zich.

Tai Chi Chuan Yang Li stijl wordt in Almelo verzorgd in wijkcentrum De Schelf (Schelfhorst). Tai Chi Chuan is een oeroude vorm van lichaamsbeweging uit China die in het westen steeds meer in trek raakt. Op zich is dit niet verwonderlijk. Het leven van alledag wordt steeds onrustiger en drukker. Daarnaast wordt er steeds meer van mensen verwacht en het vinden van ontspanning wordt dan ook steeds belangrijker.

Helaas kunnen veel mensen zich niet meer op natuurlijke wijze ontspannen, met als gevolg geestelijke en lichamelijke klachten. Met Tai Chi Chuan leert u weer naar uw lichaam te luisteren. U kunt dan op tijd en op een goede manier ontspannen. Tai Chi Chuan helpt u gezond te blijven en harmonisch te leven; steeds meer mensen vinden er baat bij.

Ervaar het zelf en kom mee doen met Tai Chi Chuan Yang Li stijl in Almelo. Je mag 2x gratis meedoen voordat je besluit om lid te worden.

Graag tot ziens bij Tai Chi Chuan in Almelo!

Informatie

Dag & Tijd
donderdag 19:00 – 20:00
donderdag 20:00 – 21:00
Sporthal / Locatie
Wijkcentrum De Schelf – Bewegingszaal
Trainer
Gijs van Doorn
Contributie
€44,30 per kwartaal

Wijkcentrum de Schelf
Binnenhof 51
Navigeer naar adres

Inschrijven

Wilt u meer weten? Neem contact op met Leonie Robertus.
Bel 06-51548747 of stuur een e-mail naar taichi@recreatiesportalmelo.nl.