Zumba in Almelo is eigenlijk een feestje. ga lekker dansen en leef je uit!

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert met dansstijlen zoals: salsa, merengue, cumbia, cha-cha-cha, reggeaton, flamenco en hip hop worden omgetoverd tot energieke fitness moves. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem.

Eigenlijk is Zumba een onwijs goede workout. Het is een leuke manier om lekker fit te worden. Zumba is geen training om spieren mee op te bouwen, maar is vooral bedoeld om lekker te bewegen en beter in je vel te zitten.

Een van de redenen waarom Zumba zo populair is, is omdat het een speelse workout is waarbij de kans op blessures vrij klein is. Deelnemers moeten dansen op het ritme van de muziek, zonder strenge dansregeltjes te hoeven volgen of zich precies aan de vorm te moeten houden. Alles is vrij losjes; dat maakt het aantrekkelijk voor een groot publiek.

De Zumba lessen in Almelo worden gegeven door een gediplomeerde trainster met een enthousiasme die uitnodigt om gezellig mee te doen. Je mag 2x gratis mee doen voordat je besluit om lid te worden.

Graag tot ziens bij Zumba in Almelo!

Informatie 

Dag & Tijd
dinsdagavond 19:30 – 20:30
vrijdagochtend 9:30 – 10:30
Sporthal / Locatie
Wijkcentrum De Schelf – Bewegingszaal
Trainster
Diana van de Mark
Contributie
€39,60 per kwartaal

Contactpersoon
Hester van den Blink
Telefoon
06 3818 4389
Recreatiesport Almelo Algemeen

06 4367 1101
E-mail
zumba@recreatiesportalmelo.nl 

Inschrijven 

Voor meer informatie, neem contact op met Hester van den Blink.
Bel 06 3818 4389 of stuur een e-mail naar zumba@recreatiesportalmelo.nl.