Volleybal in Almelo

Fanatiek en gezellig volleyballen voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar in Almelo.

Met elkaar zorg je er voor dat er leuke en sportieve partijen worden gespeeld. Daarbij zijn concentratie, snelle reactie, tempo, rust, beheersing, samenspel en inzicht van belang. Maar ook gezelligheid en ontspanning is belangrijk.

Na een kwartier rek- en strek oefeningen en inspelen worden de deelnemers in groepen verdeeld. Dat houdt dus in dat je altijd in een wisselende en gemengde samenstelling speelt. De ene keer zal dat een fanatiek team zijn, een andere keer wordt er meer gelachen.
Kortom…………….recreatief!!!

Je hoeft absoluut geen topvolleyballer te zijn om deel te kunnen nemen. Het is wel handig als je de spelregels en de basistechnieken kent/leert kennen.

Wil je graag volleyballen in Almelo, maar heb je geen zin in de verplichtingen van trainingen en wedstrijden? Dan zit je bij de Recreatiesport Almelo goed. Kun je een keer niet komen, dan is dat ook geen enkel probleem. Een paar keer per jaar doen een aantal spelers mee met een toernooi.

Dus heb je zin om mee te komen volleyballen in Almelo, meld je aan en doe gezellig mee. Je mag 2x gratis meedoen voordat je besluit om lid te worden van deze gezellige en leuke groep volleyballers. Je bent van harte welkom.

Graag tot ziens bij de volleybal in Almelo!

Informatie

Dag & Tijd
maandagavond 19:30 – 20:45
Sporthal / Locatie
Sporthal Schelfhorst
Contributie
€23,90 per kwartaal

Sporthal Schelfhorst
Stins 2
Navigeer naar adres

Inschrijven

Je mag 2 x gratis meedoen voordat je besluit om lid te worden. Dus trek de ‘stoute’ volleybalschoenen aan en kom mee volleyballen.

Neem voordat je komt contact op met Lilian Brouwer
via volleybal@recreatiesportalmelo.nl of bel 06 2073 9571.

Recreatiesport Almelo Volleybal Fotoalbum

De volleybal afdeling van Recreatiesport Almelo is al jaren een erg actieve club van mensen die allerlei activiteiten ondernemen. We hebben een aantal foto’s van deze activiteiten verzameld in dit fotoalbum.

volleybal fotoalbum
volleybal fotoalbum
volleybal fotoalbum
volleybal fotoalbum
volleybal fotoalbum
volleybal fotoalbum